13KGHT79 Het team – Well of Wine

Over ons team

Hans Dijkstra en Nico McGough zijn beide vinoloog en oprichters van Well of Wine en hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in het wijnvak. Ondanks dat hun enthousiasme over wijn op een andere manier tot stand kwam en zij een andere achtergrond hebben, hebben zij in 2012 de handen ineen geslagen om hun krachten te bundelen. Het team Well of Wine team is in 2020 uitgebreid met nog twee vinologen, Floor Versteegh en Joan Keulers waar wij erg blij mee zijn. 

Hans Dijkstra

Algemeen Directeur

Hans heeft na het verlaten van familiebedrijf Dijkstra Lampen een koerswijziging in zijn leven aangebracht. Hij heeft toen besloten om van zijn hobby zijn beroep te gaan maken door te beginnen met het importeren van wijn. Wat begon als eenmanszaak (Avintage) is in samenwerking met Nico McGough uitgegroeid tot wat Well of Wine B.V. vandaag de dag is, een importbedrijf met een unieke, meermaals bekroonde collectie wijnen en gedistilleerd. Hans staat als Algemeen Directeur aan het roer van Well of Wine, stuurt het team aan en bepaalt samen met Nico McGough het assortiment, de strategie en toekomstplannen van het bedrijf.

Nico McGough

Vennoot

Nico was voorafgaand aan zijn huidige ondernemingen, Well of Wine en Bosman Wijnkopers, oprichter van Résidence Wijnen en Wijnkoperij De Gouden Ton. Onder zijn leiding heeft zowel De Gouden Ton als Nico zelf verschillende, onderscheidende prijzen gewonnen als ‘Best Wine retailer in the Netherlands’, ‘Wijnkoper van het jaar’, ’Wijnkoper van het decennium’, ‘Wijnpersoonlijkheid van het jaar’. Na 41 jaar bij De Gouden Ton heeft Nico McGough Bosman wijnkopers overgenomen en is hij nu vennoot bij Well Of Wine

Floor Versteegh

Verkoop Binnendienst

Floor heeft voor Landgoed Te Werve, een evenementen locatie waar voornamelijk bruiloften worden gegeven, gewerkt in de bediening en is binnen het bedrijf doorgegroeid naar sales. Aansluitend is zij twee jaar bedrijfsleider geweest bij een boetiek hotel, waarna zij haar avontuur in de wijnwereld startte. Bij Well of Wine is Floor verantwoordelijk voor inkoop en binnendienst. Daarnaast staat zij twee dagen per week als wijnadviseur bij Bosman Wijnkopers in de winkel 

Favorieten uit Well of Wine assortiment:
St. Michael Eppan Pinot Grigio Anger, Château du Cèdre l’Heritage, Brigaldara Amarone della Valpolicella Case Vecie en Leclerc Briant Champagne Extra Brut Rosé.

Joan Keulers

Verkoop Buitendienst

Joan heeft ruim twaalf jaar in fine dining restaurants gewerkt, waaronder, als sommelier bij VisaandeSchelde in Amsterdam. Op een wijnproeverij voor biologische wijnen, Vini Bio, raakte zij in gesprek met Nico en vlak daarna begon haar wijnavontuur bij Well of Wine. Zij is hoofdverantwoordelijk voor de verkoop buitendienst en helpt u onder andere graag om de beste wijn-spijs combinaties te bedenken.

Favorieten uit Well of Wine assortiment: Leclerc Briant Extra Brut Rosé, Villa Raiano Fiano di Avellino, Cantine LVNAE Bosoni Fior di Luna, Felix Callejo Parajes de Callejo.

Section
Drop element here!

We use cookies to provide and improve our services. By using our site, you consent to cookies.

NL
Dutch