
Domaine des Haut Châssis
In 2003 neemt Franck Faugier de dagelijkse leiding over van het familiedomein. Tot dat moment werd er naast wijndruiven ander fruit verbouwd zoals abrikozen, kersen en perziken. Inmiddels zijn de fruitboomgaarden verkocht. Franck breekt met het gebruik om druiven en wijn te verkopen aan de Cave Coöperatieve en begint met het zelf op fles brengen van zijn – biologische – prachtwijnen.
Inmiddels heeft zijn zoon Raphaël zich naast zijn vader gevoegd en neemt steeds meer taken over, en ook grootvader Roland is nog dagelijks op het domein te vinden, maar doet dat slechts om in contact te blijven met de wereld van wijn en zijn familie.
Er zijn wijngaardpercelen in verschillende appellaties in Noord-Rhône. Crozes-Hermitage veertien hectare rood en één wit, St. Joseph anderhalve hectare en in St. Peray een halve hectare. Op zéér bescheiden schaal worden er ook wat van de raspaardjes Condrieu en Hermitage geproduceerd. Veel beter dan dit gaat het niet worden.











