Dit jonge bedrijf (opgericht in 1989) is het geesteskind van wijnbouwer Felix Callejo en wordt nu voortgezet door zijn kinderen, Cristina, José-Felix, Beatriz en Noelia. Behalve op het eigen wijndomein deden de kinderen praktijkervaring op bij anderen, Pétrus, Torres Chili, Araujo (Napa) en Cobos (Mendoza). In 2000 werd de stap gezet naar biologische productie.
De wijngaarden liggen, op gemiddeld 900 meter hoogte, in het noordelijk deel van de ‘DO’ Ribera del Duero nabij een klein wijndorpje Sotillo de la Ribera. De ondergrond bestaat daar uit sterk kalkhoudende gronden, kiezelbodems in de drooggevallen rivierbeddingen, zandgrond en klei in de lagergelegen delen. In totaal bewerkt men 27 wijngaardpercelen met een totale oppervlakte van bijna 55 hectaren.
De oogst vindt handmatig plaats en na de sorteertafels gaan de druiven naar de smetteloze, roestvast stalen gistings- tanks. Alle ‘kelderbewegingen’ vinden plaats onder zwaartekracht, zonder pompen. De wijnen rijpen deels in betonnen kuipen en deels in hout waarvoor men gebruik maakt van traditionele vaten van 225 liter, maar ook van ‘demi muids’ van 500 liter.